domingo, 18 de enero de 2009

El mon del reciclatge

La nostra empresa és dedica desde fa 12 anys al reciclatge de toners per impressora laser.
L'objectiu va ser el de iniciar-se en camp que en aquells moments poc conegut i que actualment , está en primera linea dels negocis, perque el mon de l'impressió a fet un canvi impressionant.
Actuslment hi ha una gran quantitat d'empreses de reciclatge d'aquets productes, pero poques homologades per la Generalitat de Catalunya, nosaltres desde el primer moment, obtaren per la via de l'homologació amb el convenciment que er la manera adecuada per enfocar el nostre negoci, pero sincerament la realitat no és aquesta de moment.
Desde sempre l'enemic del reciclatge, ha estat el plantejament que moltes empresas han fet, amb l'afany de assolir molts beneficis rapidament. I el proces del reciclatge, és molt complexe perque es fa de manera manual, i las unicas maquinas que ajudan en el seu proces son las de aspiració de toner, la tinta és un altre mon i está més mecanitzat.
Primer de tot el reciclador ha de tenir clar com obtindra lamateria més important que son els toners buits, i a partir d'aqui, és triar un bon proveidor de materia prima i tindrá el suport de empreses que liderin el sector dels proveidors.
Hem de tenir en compte que el reciclatge fa una gran competencia als cartutxos originals i pensem que el benefici d'aquestas grans corporacions, no son las ventas d'impressoras, el seu negoci son els toners i tintas que van a les impressores. Per aixo tenim que entenfre, perque defensen tan aferrisadament el seu camp, amb canvis molt repids de cartutxos i impressores.
El nombre de referencies durant els anys 1996 al 2000, podia ser de unes 200 referencies, actualment és superen le 10.000 referencies.
Els recicladors intentem fer els productes perque donin un servei amb un gran estalvi, pero als cartutxos reciclats, no els podem demanar que siguin millors o superiors als originals, amb els preus que hi ha actualment al mercat.
Els podriem exigir si el preu fos per exemple com a Alemanya, un 10& més barat que l'original, pero en el mercat Español i Catala, aixo és impossible si no mireu que la majoria de tendas que és dediquen a reciclar, poen que s'estalvian de un 50% a un 80% i sincerament fa 12 anys que hem moc en aquest món i aixo no és possible si vols fer un producte que puui donar qualitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario